fredag 27 mars 2009

Fredag!

Dags för helg igen. Man blir liksom lite glad när man vaknar och det är fredag. Final i Let´s dance. Ska INTE titta idag det är en sak som är säker. Vägrar bara efter skandalen förra veckan. Hur kan han åka ut? Morgan skulle vunnit, helt klart. Nåja, alla vet inte allt så bra som jag...
Tänk om alltid fick som man ville. Fast det får jag nog när jag tänker efter. Nästan alltid. Inte alltid allt man önskar sig så klart men annat. Jo, det gäller bara att lägga fram det på rätt sätt, ni vet. Funkar det inte med vanligt prat får man övergå till övertalning och tillslut helt vanlig utpressning. I bland kanske man får gråta en skvätt. Funkar alltid (fast det var längesen nu)!
Fick en fråga av en kompis om vi hade något planerat i helgen. Svarade nej. Tycker att vi inte har det. Började planera in en fika med henne och upptäckte till min stora förvång att helgen är fullproppad av skjutsning till hästar, barnkalas, middagsbjudning och simskola. Fast egentligen har vi inte planerat något...det är bara sånt som är - varje helg. Inte konstigt att inte man inte hittar på så många spontana grejer nu för tiden. Trodde det var åldern...men det är tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar